Inici de curs!!!

Ja tenim un nou inici de curs, esperem vingueu amb noves forces! Des de l’AMPA volem donar-vos una cordial benvinguda al curs 2015-2016.

Organització de l’AMPA

 Junta Directiva: President/a, Vicepresident/a, Secretari/a i Tresorer/a.

 Vocalia d’Activitats Extraescolars: Organitzen les activitats que es realitzen en horari extraescolar: SAM, Fútbol, Bàsquet, Preesport P3-P4 ....

 Vocalia de Comunicacions: S’encarreguen del bloc de l’AMPA, de l’elaboració de les circulars o comunicacions de les vocalies per tal d’arribar a tots els pares i mares.

 Vocalia de Llibres: La seva finalitat és la socialització dels llibres i material didàctic.

 Vocalia d’Activitats: Organitzen les festes tradicionals o escolars (festa de Nadal, festa de fi de curs,...)

 Vocalia d’Integració: L'objectiu és afavorir el coneixement de les diferents cultures existents a l'escola mitjançant diferents activitats lúdiques com tallers, balls, etc.

 Vocalia d’Afers Exteriors: S'encarrega d'assistir a xerrades, reivindicacions
d'interès per l’AMPA. Participa a les reunions de la coordinadora d'AMPAS de
Gràcia.

 Vocalia menjador: Vetlla per el bon funcionament del menjador i per millorar
contínuament la qualitat del mateix

L’AMPA organitza 

Activitats extraescolars

Serveis d’acollida: MATINAL (8h – 9h) TARDA (16:30h–17:30h)

Escola de famílies: xerrades Amb la col·laboració d’entitats del Districte i/o Ajuntament es realitzen xerrades destinades a les mares i pares sobre temes que ens preocupen respecte a l’educació dels nostres fills.

Casals: d’estiu, setmana santa i jornada intensiva S’organitzen casals en els períodes de temps que no hi ha classe lectiva per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral amb la vida personal.

Festes escolars A l’AMPA també ens ho passem bé!!! Celebrem la Festa de Nadal en el primer trimestre; organitzem la Festa de la Primavera en el segon i la Festisagarra on tanquem el curs amb exhibicions de les activitats extraescolars, tallers, guerra d’aigua i un dinar de germanor.

I... Totes les activitats o actes que t’animis a proposar!

Un cop al mes ens reunim a l'escola per planificar les activitats, resoldre problemes que es plantegen i estudiar suggeriments que ens arriben. Aquestes reunions les fem a les 17h i són obertes a TOTHOM. Una setmana abans s’informa de l'ordre del dia i es recorda el dia i hora per correu electrònic i cartell a la porta de l’escola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada