Divendres 15.04.2016 a les 17h #ZeroalaLOMCE

Volem convidar-vos de manera especial a participar a l'activitat que hem preparat aquest divendres 15 d'abril a la plaça de la Vila de Gràcia a partir de les 17h per activar i donar suport a la campanya d'objecció a les proves LOMCE que duran a terme moltes famílies de Gràcia i d'arreu del territori.

Amb el títol "Tria la teva aventura educativa" proposem a petits i grans passar una tarda divertida on participarem d'un duel entre l'escola segregadora que representa la LOMCE i l'escola inclusiva amb llarga tradició al nostre país. La música, la ballaruca i la creativitat no hi faltaran però sempre amb l'ombra amenaçadora d'una escola basada en la memorística, l'autoritarisme i la manca d'esperit crític. En el cartell adjunt trobareu totes les activitats previstes que compta amb la col·laboració dessinteressada de diferents AMPAs, mestres i col·lectius del barri.

Esperem comptar també amb vosaltres, i que porteu família, amics, veïns i veïnes, per fer-la ben sonada. Ens ho passarem la mar de bé!

L'educació és un tema de tothom i derrocar la LOMCE és una tasca col·lectiva. #ZeroalaLOMCE i visca l'escola inclusiva!

Us hi esperem!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada