Casal d’Estiu de VALLCARCA NORD

Benvolgudes famílies,

Després d’un any d’incerteses, restriccions i canvis, la Fundació del Bàsquet Català torna a engegar el Casal d’Estiu de VALLCARCA NORD amb més força que mai!

Portem un any convivint i adaptant-nos a la nova normalitat i volem que les escoles, les famílies i sobretot els nens i nenes gaudeixin d’un estiu com es mereixen.

Estem preparant un casal amb una proposta molt diversa d’activitats lúdic-esportives, tallers i gimcanes que penjaran d’un fil conductor com és el dels Jocs Olímpics. A més, com a hem fet en altres casals de durant l'any, introduirem l’anglès en les diferents activitats del dia a dia.

Per altra banda, sempre i quan les condicions ho permetin, realitzarem les sortides setmanals que tant engresquen als infants (Illa Fantasia, Tibidabo, Marineland, Aquarium, etc).

Com a novetat, també hem plantejat un CASAL JOVE pels nois i noies de la ESO, el qual tindrà un horari més reduït (de 9:00 a 14:00 o 15:00) on la idea és que facin una sortida cada matí atenent-nos als seus interessos i implicant-los en la decisió d’alguna de les propostes setmanals. S’ho passaran molt bé, coneixeran gent nova i es mouran en un entorn saludable!

INSCRIPCIÓ CASAL

Us convidem a entrar a la pàgina web de la Fundació https://campus.basquetcatala.cat on trobareu tota la informació actualitzada dels casals, documentació rellevant, beques i des d’on podreu tramitar la inscripció online a partir del 24 d’abril. A més, també tindreu informació a la de Vallcarca Nord: https://vallcarcanord.wordpress.com 

AJUTS ECONÒMICS 

Com sabeu, és un casal homologat per l'Ajuntament de Barcelona i per tant, podeu sol·licitar ajuts econòmics en funció de la vostra renda.

Des de l’estiu passat, els ajuts econòmics es presenten telemàticament. Des de la Fundació us facilitarem un tutorial per ajudar-vos en el procés.

A més, els coordinadors Adrià Meca i Marina Cabré estarem presencialment al Poliesportiu de Sagarra (Carrer Gòlgota, 1) per donar suport a totes les famílies que ho necessiteu. Ens podreu trobar durant el període de sol·licitud de beques (Del 24 d’abril al 21 de maig) en l’horari:

  • De dilluns a dijous de 16:30h a 19h

Serà imprescindible enviar un correu a vallcarcanord.fbc@gmail.com demanant cita prèvia. 

Per últim, informar-vos que si finalment no es poguessin dur a terme els casals, es retornaria la totalitat de l’import pagat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada