ÚLTIMA HORA EXTRAESCOLARS

Us passem com han quedat les extraescolars que fem amb l'Associació Dinàmic de moment:





*Activitats obertes amb baixa participació. En cas de no tenir més participants es valorarà la seva cancel·lació a partir de desembre (us avisarem amb antelació).


**Activitats en espera a què s'inscriguin més participants (s'amplia període d'inscripció fins el 14 d'octubre i en cas d'arribar al mínim de participació es comunicarà dilluns 17 d'octubre. En cas d'obrir-se l'activitat començaria la setmana del 24 d'octubre (només es cobraria la part proporcional del preu mensual).

Activitats cancel·lades que no han arribat al mínim de participació i, per tant, no es poden obrir.


Contacteu per mail o telèfon si voleu reubicar-vos en alguna de les activitats que sí que estan obertes

SUPERVISIÓ BCN: 658812516 

ADMINISTRACIÓ: 933573519 

extraescolars@viudinamic.org


ASPECTES ESPECÍFICS DE LES ACTIVITATS 

➔ Per la realització de les extraescolars esportives i d’arts escèniques recomanem roba còmoda i que permeti al nen/a moure’s amb facilitat. 

➔ Per a aquelles activitats d’arts plàstiques, recomanem que puguin dur una bata o similar, en cas que treballin amb materials que embruten. 

OBSERVACIONS 

➔ Tenim places obertes en algunes activitats, en cas que us vulgueu apuntar, contacteu amb nosaltres per confirmar-vos si és possible formalitzar la inscripció. 

➔ En cas de baixa informeu a Dinàmic (no a l’AFA ni a l’escola) abans que comenci el següent mes. Un cop iniciat el mes, no es retornarà la quota del mes en curs. 

➔ Si voleu proposar una nova activitat en un dia concret i agrupeu un mínim de 8 infants, poseu-vos en contacte amb l’AFA perquè conjuntament es pugui valorar la possibilitat d’obrir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada