Despleguem les pancartes fins que es desplegui el Decret

 

Despleguem les pancartes fins que es desplegui el Decret

Benvolgudes famílies, docents, equip directiu i comunitat educativa en general:

El pròxim divendres 20 d’octubre a les 16.30 us convoquem a l’entrada de l’escola Sagarra (Passeig de la Vall d’Hebron) per participar en una acció conjunta en favor de l’educació inclusiva.

L’acció durarà aproximadament entre 15 i 30 minuts i consistirà en penjar una pancarta de la campanya #JoTambéHiVullAnar. Es tracta d’una campanya formada per famílies i AFA d’arreu del territori per exigir que el Departament d’Educació compleixi la llei i garanteixi que tots els nens, nenes i joves poden participar al centre educatiu en igualtat de condicions (a l’aula, al menjador, a les extraescolars, a les sortides i a tots els àmbits relacionats amb el centre).

Què heu de fer?

Només cal que vingueu el divendres 20 d’octubre a les 16.30 a l’entrada de l’escola. Nosaltres portarem la pancarta i entre totes la penjarem.

Si voleu, també us convidem a portar alguna peça de roba de color taronja (el color escollit per la campanya) i algun dibuix d’un gira-sol (símbol de la campanya), que penjarem juntament amb la pancarta.

Podeu llegir la resta de la campanya en el pdf adjunt. (adjunto el pdf)

__________________________________________________________

Aleshores dijous o divendres es podria fer el recordatori via delegades per Whastapp. Què us sembla?

Gràcies!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada